COOPER PŘEDSTAVUJE NOVOU VERZI CS7™

PRO MALÉ AŽ STŘEDNĚ VELKÉ VOZY

Nová pneumatika Cooper CS7 nahrazuje oblíbenou pneumatiku CS2 pro osobní automobily. Tato tišší pneumatika nové generace byla vyvinuta tak, aby zahrnovala technologické prvky, které zpříjemňují jízdu a zároveň ji činí úspornou.

Pneumatika CS7 přináší oproti svému předchůdci lepší úsporu paliva díky optimalizovanému rozměru běhounu, který rovnoměrně rozkládá zatížení, a tím snižuje valivý odpor. Kromě toho byla pneumatika navržena s rovnoměrnější stopou, což vede k lepšímu opotřebení běhounu.

Pneumatika CS7 nabízí tichý zážitek z jízdy díky uzlům tlumení hluku Cooper v drážkách běhounu pneumatiky, které snižují hluk šířící se vzduchem při kontaktu s vozovkou a činí z této pneumatiky Cooper nejtišší pneumatiku v Evropě s hodnotou 68 dB, 1 bar v celé řadě.

Pneumatika CS7 je vybavena křemičitou směsí s vysokým rozlišením, která zajišťuje lepší trakci, stejně jako lepší brzdění na mokru, boční přilnavost a odezvu řízení. Pneumatika má hodnocení B pro přilnavost za mokra; pro typický osobní automobil jedoucí rychlostí 80 km/h to může znamenat brzdnou dráhu o šest metrů (nebo o jeden a půl délky vozu) kratší než u výrobku s hodnocením E.

Nová pneumatika Cooper CS7 je k dispozici v celkem 30 rozměrech, které pokrývají rychlostní třídy T a H, a je vhodná pro 14 až 15palcové ráfky.