PNEUMATIKA MICHELIN PILOT SPORT 5: PŘESNOST A POTĚŠENÍ Z JÍZDY NA VÍCE KILOMETRŮ

Společnost Michelin uvádí na trh novou letní pneumatiku MICHELIN Pilot Sport 5 určenou pro milovníky sportovních vozů a vysoce výkonných sedanů.

Je navržena tak, aby nabízela jedinečnou kombinaci sportovního výkonu a dlouhé životnosti:

  • Jedná se o nejvýkonnější letní pneumatiku mezi hlavními konkurenty z hlediska životnosti pro sportovní kategorii.
  • nabízí přesnost a výjimečnou reaktivitu v zatáčkách díky technologii Dynamic Response , která se již osvědčila v motoristickém sportu. Hybridní aramidová a nylonová vrstva tvoří pás kolem celé konstrukce pneumatiky, který zaručuje optimální přenos jízdních pokynů a dále zvyšuje potěšení z jízdy.
  • nabízí také maximální kontrolu díky mimořádně dobré přilnavosti a brzdnému výkonu na suchu i mokru. Technologie Dual Sport Tread Design umožňuje optimalizaci běhounu s vyšším výkonem na mokru díky vnitřní části běhounu a na suchu díky jeho vnějším blokům.
  • letní pneumatika byla navržena tak, aby vylepšila vozidla díky sytě černému sametovému vzhledu. Díky tomu získala v roce 2021 ocenění “Contemporary Good Design Award”, které pořádá Red Dot Award.

Po pneumatice MICHELIN Pilot Sport 4 a držiteli mnoha ocenění bude od 1. ledna 2022 v Evropě k dispozici pneumatika MICHELIN Pilot Sport 5 v 50 rozměrech od 17 do 21 palců. Celosvětově bude k dispozici od 1. března. Zahajuje5. generaci řady Pilot Sport.